Alle former for murerarbejde udføres

Hos Murermester Jakob Kriegbaum tilbyder vi indendørs og udendørs murerarbejde.  

 

Vi udfører alle slags renoveringer, vedligeholdelser og tilbygninger. Det er lige fra en ældre bygning til en nyere bygning. Uanset om opgaven er stor eller lille, så skal kvaliteten være i top, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvem du vælger til opgaven.

 

Vores murerarbejde er baseret på det gode gamle håndværk, og derfor mestre vores murer både det fornemme flisearbejde på badeværelset, men også renovering af facaden på huset. Vi udfører nedenstående opgaver, men skulle du have en specialopgave til os, så ser vi også på det. 

Renovering af badeværelse

Da vi bruger vores badeværelse flere gange om dagen, skal det også være i orden og være med til at skabe trygge rammer for dig og familien. Der findes mange muligheder og løsninger for, hvordan dit badeværelse kan se ud, og derfor kan du få lige det, du drømmer om.

 

Vi kan både renovere det gamle badeværelse, hvor vi bevare nogle elementer i stedet for at renovere det hele, men vi kan også rive det hele ned, og bygge et helt nyt.

 

Vi ville være behjælpelige med råd og vejledning både før, under og efter arbejdet og komme med løsningsforslag, som du måske ikke selv havde tænkt på.

 

Da badeværelset er en stor del af vores dagligdag, så bestræber vi os på, at arbejde effektivt og genere dig og familien mindst muligt. Vi gør alt, hvad vi kan for at blive færdige til den aftalte tid og pris.

 

I gennem de sidste 20 år, har vores murere renoveret rigtig mange badeværelser. Skal de også renovere dit, så giv os et kald – og vi finder en løsning sammen.

Klinker og fliser - indendørs og udendørs

Klinker og fliser 

Vi udfører både indendørs og udendørs flisearbejde. Så skal du have lagt nyt gulv i køkkenet eller have nye klinker på badeværelse, så hjælper vi gerne med det.

 

Når du skal have lagt klinker eller fliser, er det vigtigt, at du finder de rette, da det har stor betydning for det færdige resultat og ligeledes det udtryk og udseende, som rummet får. Der er utallige fliser og klinker at vælge imellem, hvorfor det kan være utrolig uoverskueligt at finde rundt i. Vi står gerne til rådighed, hvis du har brug for hjælp til at finde dine nye fliser eller klinker.

 

Indendørs klinker og fliser

Gennem vores 20 års erfaring ved vi, hvilke farver, materialer og former som fungere godt sammen. Hvis dit badeværelse skal renoveres og have nye fliser, så skal man tænke på rummets størrelse, da fliserne har stor indflydelse på, om rummet kommer til at virke større eller mindre. Hvis badeværelset skal virke indbydende bør man tænke på farver, form, mønstre, og ligeledes hvordan fliserne kan rengøres. Når man bruger badeværelset hver dag, skal det også tages i betragtning, at fliserne skal være holdbare, så man ikke kan se ridser og slid med det samme.

Tilbygning og ombygning

Er familien blevet større, og har du brug for mere plads i huset? Måske et ekstra børneværelse? Eller ønsker du at udvide huset med en tilbygning? Så kan murermester Jakob Kriegbaum stå for opgaven. 

 

Der er mange muligheder for både en ombygning og tilbygning, da det kan give mere plads. Hvis du skal have lavet en tilbygning, er det nødvendigt, at du bliver vejledt af professionelle fagfolk, så tilbygningen ender med at blive en naturlig del af dit hus. Har du et ekstra værelse i huset, kan vi ombygge det, så du får mest muligt ud af pladsen i huset.  

 

Hvis du står og har et ønske om tilbygning eller ombygning, så er du velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning på at gøre mere plads til familien.  

Facaderenovering

Skal murværket på huset have nyt liv, så kan en facaderenovering være løsningen.

 

De mest almindelige facadeproblemer er revner i murværket, afskalninger i facaden og dårligt materiale på facaden, som kræver meget vedligeholdelse. 

 

Når facaden er slidt op, og der er huller og revner i murværket, kan kulde trænge ind i huset og samtidig slippe varmen ud. Dette ødelægger bygningens isoleringsevne, og derfor kan en facaderenovering være løsningen. En renovering af facaden går ind og reparere skaderne i murværket, så husets isoleringsevne øges, og giver dig en bedre og mere energivenlig husstand.

Reparationer og støbning

Reparationer

Typiske reparationer kan være udskiftning af fliser og klinker, løst puds i loftet, fugtskader i bygningen, facadereparation eller noget helt tredje. Vi udfører reparationer hver dag, og derfor har vi kendskab til alverdens opgaver.

 

Støbning

Skal husets gamle og nedslidte gulv skiftes ud eller skal du have støbt et betongulv eller fundament, så laver vi også det.

 

Det kræver mange års erfaring, viden og præcision at støbe et betongulv, og derfor er det vigtigt, at du benytter professionel hjælp. Støbning af betongulve kræver de rette materialer og forhold, så det ønskede resultat opnås. Ligeledes er det vigtigt, at vide noget om betonens tørretid, så man kan sikre en jævn og solid overflade, og får et helt lige gulv.

 

Vi støber gulve indendørs og udendørs, uanset om det er gulvet i køkkenet eller i den nye tilbygning, så står vi klar til at hjælpe.

Pudsning, vandskuring og filtsning

Skal du have pudset murværket eller trænger den gamle facade på huset til en renovering? Så er der mange muligheder for overfladebehandlinger, som kan give dit hus nyt liv igen.

 

Hvis hele murværket skal pudses, så er der behov for en heldækkende pudsning. Er det kun murværket, som skal komme til udtryk, så er der behov for et tyndere lag puds, som skal efterbehandles i form af filtsning og vandskuring. 

 

Filtsning går overfladen efter med et specielt filtsebræt, når mørtlen er trukket på.

 

Ved vandskuring bliver overfladen skuret med en mursten, så overfladen bliver mere grov og rustik end ved filtsning.

 

Uanset hvilke mureropgaver, der skal løses, så står vi klar til at hjælpe dig. Vores lokale murerfirma har eksisteret i 20 år, og derfor har vores murere mange års erfaring med alverdens mureropgaver. Vi bestræber os på, at give vores kunder de bedste løsninger med fokus på kvalitet og service, så de får det bedste resultat ved at benytte Murermester Jakob Kriegbaum.