Om Murermester Jakob Kriegbaum

Murerfirmaet blev etableret i 1999 af murermester Jakob Kriegbaum. Vores murerfirma har været i branchen i 20 år, og derfor har vi meget erfaring inden for alle slags mureropgaver. 

 

Firmaets primære ansvarsområder ligger inden for renovering, vedligeholdelse og tilbygning. Murerfirmaet går meget op i at bygge videre på det gode håndværk og de gamle dyder med hensyn til udførelse, færdiggørelse og valg af materialer, samt oprydning efter endt opgave. 

 

Vores firma er beliggende i Viborg, hvorfor vi udfører opgaver i Viborg og omegn. Da vi kører rundt til forskellige kunder hver eneste dag, ved vi, at alle ønsker noget forskelligt, og derfor ønsker vi at prioritere alle lige højt. Det er ligegyldigt, om det er store eller små opgaver - alt har interesse. 

 

For at kunne løse dine opgaver på bedst mulig vis, så mener vi, at kommunikation er vejen frem. Vi lægger meget vægt på, at have en løbende dialog med kunden gennem hele bygningsprocessen fra start til slut. På den måde sikre vi et godt samarbejde og et højt serviceniveau. Derfor kan du altid få fat i vores murer, som kan sætte dig ind i bygningsprocessen, så du ved, hvor langt de er nået.

 

Vi ved, at murerarbejde kan tage tid, derfor sørger vi for, at være meget fleksible og tilpasser os gerne kundens hverdag. Vi ønsker ikke, at gå i vejen for dig og familien, og bestræber os på at arbejde så effektivt som muligt, så du kan komme hurtigt tilbage til hverdagen igen.

 

Vi tilbyder murerarbejde til konkurrencedygtige priser, hvor vi sammen med kunden udformer et uforpligtende tilbud, som matcher kundens behov, ønsker og budget. På den måde sikre vi den bedste løsning og samarbejde med vores kunder.